Tuesday, August 18, 2015

Sanah Helwah Nur Dhiya Ayra Binti Zakwan 2 Tahun 10 ogos 2015



Assalamualaikum...Alhamdulilah syukur kehadrat Allah taala krn msih dberi pluang utk bnafas hgga hr ini...tanggal 10 ogos 2015 genap 2 tahun anak ibu n papa, mmbesar dengan sihat..dh bljr mcm2 kdang2 smpai x terlayan ibu n papa...haha time nyanyi lagu negaraku lg best pntang jmpa bendera trus nyanyi...papa plak semacam je muka mana taknye nk smpai ke destinasi kdang2 smpai 5,6 kali lagu negaraku diulang...heheheh...hai la anak, moga dirimu menjadi insan yg berguna utk masyarakat dan agama....amin...thn ni besday smbut kt chicken rice shop je apa lg nasi ayam ler kegemaran dhiya...mau hbs stengah pggan nasi dgn tauhunye lg...mmg meletop la...ujung mggu kami sepanjang syawal ni sangat la busy, papa dgn hokinye, pas2 berkejar dgn rumah tbuka lg...hehhe..penat tp best mghabiskan masa bertiga..hah papa dhiya pn dh kurus skrg taw jgn x thu..muehehehe..nk tgk gmbr terbaru??? jeng jeng jeng....



hah btl kan....ape pn abg mmg hensem...heheh..love u so much...mmmmm ada lg 1 cite yg agak x best la kot..camni aku bru je delay period sebln..huhu..dah2 nk jdkan cite mggu lepas masa besday dhiya tu demam n batuk mula menyerang sampai ler hr ni..dgn sejuk dlmnye, x larat bgn mcm2 la..nk mkn sphageti dan2 jgk..smpai abg terus buatkn...ade la fefiling jgk yg agaknye ade isi yela prangai semcm je kn..abg pn perasan gk,huhu...dh2 oleh krn x than batuk aku mkn ler madu 2,3 kali jgk la..satu mlm abg tye madu ape yg diminum yg dlm peti ke atas meja, dh2 aku ckpe le dlm peti...skali dlm peti tu madu cmpur cuka epal la pulak...terdiam aku..huhu..perasaan dh de isi tp termkn plak cuka epal..tp itu semua ketentuaNya...klau dh tertulis bkn rzeki nk bt mcm mana kn, sedih mmg sedih tp insyallah kene tmpuhi...sory taw abg, untung dpt suami yg memahami mcm abg, cuma kdg2 je isteri abg ni bt perangai yg menguji kesabaran kn...hehehe..apepn love u so much..ok bru msj dgn kakyah, dia kata ok je slagi xde ape2 yg pelik blaku insyaallah...ok la ttp bab ni kita buka bab baru..jp lg mkn cuka epal, bg semua dlm perut fresh gitu..hehehe...ok tu je kot dh penat menaip..hohoho mood : tggu abg blk 9.09 18 ogos 2015



*Selitkan skit gambar raya sebagai kenang-kenangan RAYA 2015






No comments:

Post a Comment