Saturday, June 1, 2013

ESOK AKAN KE PARIT BUNTAR

Assalam , selamat petang semua yer. Dah lama tak update blog. Busy giler la, Hari nin update sebab akan bergerak ke parit buntar perak ke rumah Hamzah. Lagipun lama sangat dah tak pergi ke rumahnnya itu.gambar yang diposkan itu adalah hadiah birth day . Wife lah yang bagikan hadiah pertama ini. Itu bukan tangkal ke apa , itu cuma kayu bertuah.Senang untuk dibawa kemana-mana. Lagipun payah untuk mencari kayu-kayu ini. Buat kunci kereta sudah. Mudah jer kan. Esok jalan yang akan dilalui ialah jertih, pasir puteh, machang, jeli, grik, baling, kulim, bukit mentajam dan akhirnya berhenti di bagan serai. Insyallah semuanya akan selamat , minyak dah disii penuh tadi.Kereta semuanya dah diservise , terima kasih padajuru teknik solomon yang membantu servis kereta. Tadi pergi batalkan tiket penerbangan mas daripada terengganu ke kuala lumpur , akan naik di klia terus. Yang bestnya berjumpa dengan salahudin ayub. Malas lah nak bagitahu siapa dia tuh. ok. rasanyer itu sahaja pada hari ini, Pasni akan update lagi, kisahnya mustilah berkaitan dengan parit buntar, iaitu kawasan orang minyak pada zaman dahulu. 7.06petang. 1/6/2013

No comments:

Post a Comment